img
Variations on the chemical compositions of chestnut fruits collected at different locations      
Yazarlar
Doç. Dr. Nezahat TURFAN Doç. Dr. Nezahat TURFAN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Ferhat KARA Doç. Dr. Ferhat KARA
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
ALAY MEHTAP
Türkiye
Özet
Chestnut is an essential food source in many countries. Nutritional quality and potential health benefits of Anatolian chestnut trees (Castanea sativa Mill.) have led to increased concern and interest in chestnut production. However, knowledge of the factors that influence the chemical content of chestnut fruits still needs to be improved. Thus, th...
Anahtar Kelimeler
Castanea sativa | Chemical contents | Cultivar | Environment
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı BioResources
Dergi ISSN 1930-2126
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q2
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 09-2024
Cilt No 19
Sayı 4
Sayfalar 8527 / 8541
Doi Numarası 10.15376/biores.19.4.8527-8541
Makale Linki http://dx.doi.org/10.15376/biores.19.4.8527-8541
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Variations on the chemical compositions of chestnut fruits collected at different locations

Paylaş