Yazarlar |
Doç. Dr. Nezahat TURFAN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Doç. Dr. Ferhat KARA
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
ALAY MEHTAP
Türkiye |
Özet |
Chestnut is an essential food source in many countries. Nutritional quality and potential health benefits of Anatolian chestnut trees (Castanea sativa Mill.) have led to increased concern and interest in chestnut production. However, knowledge of the factors that influence the chemical content of chestnut fruits still needs to be improved. Thus, th... |
Anahtar Kelimeler |
Castanea sativa | Chemical contents | Cultivar | Environment |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | BioResources |
Dergi ISSN | 1930-2126 |
Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
Dergi Grubu | Q2 |
Makale Dili | Türkçe |
Basım Tarihi | 09-2024 |
Cilt No | 19 |
Sayı | 4 |
Sayfalar | 8527 / 8541 |
Doi Numarası | 10.15376/biores.19.4.8527-8541 |
Makale Linki | http://dx.doi.org/10.15376/biores.19.4.8527-8541 |