img
The Effect of Green Kitchen Practices on Restaurant Choice Intentions    
Yazarlar
Doç. Dr. Burhan SEVİM
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Serkan ÇALIŞKAN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
OKUR Filiz
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SCOPUS dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Researches on Multidisciplinary Approaches
Dergi ISSN 2791-9099
Dergi Tarandığı Indeksler Scopus
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 10-2024
Cilt No 4
Sayı 2
Sayfalar 143 / 152
Doi Numarası 10.5281/zenodo.13953522
Makale Linki https://www.romayajournal.com/Upload/DergiDosya/122350071569763118-056f-40fd-a370-961ccd506afb.pdf
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
The Effect of Green Kitchen Practices on Restaurant Choice Intentions

Paylaş