Yazarlar (2) |
![]() |
![]() Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Özet |
Ekonomik, sosyal, kültürel ve çevresel anlamda her alanda etkili bir sektör olarak turizm sektörünün önemi her geçen gün daha da artmaktadır. "Turizm Araştırmaları II" başlığı altında ortaya çıkan bu kitap, turizm endüstrisinin derinliklerine inerek, turizm alanını akademik bir bakış açısıyla incelemekte güncel ve geniş bir perspektif ile araştırıl... |
Anahtar Kelimeler |
Kitap Adı | Turizm Araştırmaları II |
Bölüm(ler) | Türk Mutfak Kültüründe Unutulmaya Yüz Tutmuş Lezzetler Üzerine Bir Değerlendirme |
Kitap Türü | Kitap Bölümü |
Kitap Alt Türü | Alanında uluslararası yayınlanan kitap bölümü |
Kitap Niteliği | Diğer uluslararası bilimsel kitap |
Kitap Dili | Türkçe |
Basım Tarihi | 01-2023 |
ISBN | 978-975-447-746-7 |
Basıldığı Ülke | Türkiye |
Basıldığı Şehir | Gaziantep |