img
Türk Mutfak Kültüründe Unutulmaya Yüz Tutmuş Lezzetler Üzerine Bir Değerlendirme (Turizm Araştırmaları II)  
Yazarlar
Filiz Okur
Dr. Öğr. Üyesi Serkan ÇALIŞKAN Dr. Öğr. Üyesi Serkan ÇALIŞKAN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Kitap Adı Turizm Araştırmaları II
Bölüm(ler) Türk Mutfak Kültüründe Unutulmaya Yüz Tutmuş Lezzetler Üzerine Bir Değerlendirme
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2023
ISBN 978-975-447-746-7
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Gaziantep
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş