img
img
Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesi ve Geliştirilmesi Kapsamında Ankara İli Ayaş İlçesi Örneği (Geçmişten Geleceğe Taşınan Miras: Ayaş)    
Yazarlar (2)
Doç. Dr. Serkan ÇALIŞKAN Doç. Dr. Serkan ÇALIŞKAN
Doç. Dr. Hasan Evrim ARICI Doç. Dr. Hasan Evrim ARICI
Devamını Göster
Özet
Ankara’nın en eski ilçelerinden biri olan Ayaş, tarihi dokusunu koruyabilmiş ender bölgeler biridir. Önemli bir tarım alanı olan Ayaş, ilçenin adı ile anılan domates ve dut gibi tarımsal ürünlere sahiptir. Son yıllarda modern termal tesislerin açılması, tarıma verilen desteklerin varlığı, Meslek Yüksekokulu’nun açılması, emeklilerin yapmış olduğu t...
Anahtar Kelimeler
Kitap Adı Geçmişten Geleceğe Taşınan Miras: Ayaş
Bölüm(ler) Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesi ve Geliştirilmesi Kapsamında Ankara İli Ayaş İlçesi Örneği
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında ulusal yayınlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Alanında tanınmış ulusal bir yayınevince basılan bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2018
ISBN 978-975-95777-2-8
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Ankara
Atıf Sayıları
Google Scholar 1

Paylaş