Yazarlar |
Dorukan Boyacı
|
Ebru Güneren
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Türkiye |
Arş. Gör. Ahmet Tuğrul KARAMUSTAFA
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Kitap Adı | Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış |
Bölüm(ler) | Gastro-Turist Tipolojisi Belirlenmesine Yönelik Çalışmalar Üzerine Sistematik Bir Literatür Taraması (2002-2022) |
Kitap Türü | Kitap Bölümü |
Kitap Alt Türü | Alanında ulusal yayımlanan kitap bölümü |
Kitap Niteliği | Alanında tanınmış ulusal bir yayınevince basılan bilimsel kitap |
Kitap Dili | Türkçe |
Basım Tarihi | 01-2024 |
ISBN | 978-605-254-809-7 |
Basıldığı Ülke | Türkiye |
Basıldığı Şehir |