Yazarlar |
Doç. Dr. Alev SÖKMEN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Emine Türkarslan
Türkiye |
Arş. Gör. Ahmet Tuğrul KARAMUSTAFA
Türkiye |
Kitap Adı | Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış |
Bölüm(ler) | Kastamonu İli Gastronomi Ürünleri: Turizme Yönelik Hediyelik Eşya Tasarımı Üzerine Bir İnceleme |
Kitap Türü | Kitap Bölümü |
Kitap Alt Türü | Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü |
Kitap Niteliği | Diğer uluslararası bilimsel kitap |
Kitap Dili | Türkçe |
Basım Tarihi | 01-2024 |
ISBN | 978-605-254-809-7 |
Basıldığı Ülke | Türkiye |
Basıldığı Şehir | Ankara |