img
Orta Asya Döneminde Yemek Kültürü (Yemek, Kültür ve Toplum)  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Aykut ŞİMŞEK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Enes Güleç
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Kitap Adı Yemek, Kültür ve Toplum
Bölüm(ler) Orta Asya Döneminde Yemek Kültürü
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2022
ISBN 978-625-402-033-9
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Ankara
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş