img
Anadolu’nun Mirası Ekmeklerin Dini Açıdan Önemi (Mutfak Mirası ve Yadigar Ürünler)  
Yazarlar
Neslihan Çetinkaya
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Aykut ŞİMŞEK Dr. Öğr. Üyesi Aykut ŞİMŞEK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Salih YILDIZ Dr. Öğr. Üyesi Salih YILDIZ
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Kitap Adı Mutfak Mirası ve Yadigar Ürünler
Bölüm(ler) Anadolu’nun Mirası Ekmeklerin Dini Açıdan Önemi
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2019
ISBN 978-605-254-099-2
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Ankara
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş