| Yazarlar (2) |
Arş. Gör. Dr. Demet GÜNER
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Dr. Öğr. Üyesi Hakkı ÇILGINOĞLU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
| Kitap Adı | Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış |
| Bölüm(ler) | Yöresel Mutfakta İnovasyon: Kastamonu Elma Ekşisi ile Glütensiz Lokum Geliştirilmesi |
| Kitap Türü | Kitap Bölümü |
| Kitap Alt Türü | Alanında uluslararası yayınlanan kitap bölümü |
| Kitap Niteliği | Diğer uluslararası bilimsel kitap |
| Kitap Dili | Türkçe |
| Basım Tarihi | 01-2024 |
| ISBN | 978-605-254-809-7 |
| Basıldığı Ülke | Türkiye |
| Basıldığı Şehir | Ankara |