img
img
Unlu Mamuller ve Pastacılık Sektöründeki Yeni Trendler (Akademik Gastronomi Çalışmaları)  
Yazarlar (2)
Arş. Gör. Demet GÜNER Arş. Gör. Demet GÜNER
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Emel Çirişoğlu
İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Kitap Adı Akademik Gastronomi Çalışmaları
Bölüm(ler) Unlu Mamuller ve Pastacılık Sektöründeki Yeni Trendler
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında ulusal yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Alanında tanınmış ulusal bir yayınevince basılan bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2020
ISBN 978-605-389-368-4
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Konya
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş