| Yazarlar (2) |
Arş. Gör. Dr. Demet GÜNER
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
|
İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türkiye |
| Kitap Adı | Akademik Gastronomi Çalışmaları |
| Bölüm(ler) | Unlu Mamuller ve Pastacılık Sektöründeki Yeni Trendler |
| Bölüm Sayfaları | 1-12 |
| Kitap Türü | Kitap Bölümü |
| Kitap Alt Türü | Alanında ulusal yayınlanan kitap bölümü |
| Kitap Niteliği | Alanında tanınmış ulusal bir yayınevince basılan bilimsel kitap |
| Kitap Dili | Türkçe |
| Basım Tarihi | 01-2020 |
| ISBN | 978-605-389-368-4 |
| Basıldığı Ülke | Türkiye |
| Basıldığı Şehir | Konya |
| Kitap Linki | https://www.researchgate.net/publication/347436650_Unlu_Mamuller_ve_Pastacilik_Sektorundeki_Yeni_Trendler?_sg=CmhUdvs3FK-SUlDx2waLbchYvlkDnC7PYBq0uB_D7N8Z8S18qnwZ5hksWIONF3OW_OeBGKQakgYeWXY9UE1wnqE_WXN74AyN1BWIfDBl.rbP6ikgAJQSnyZG5Byd3Kn1Z5C41oJKIHmY |