Yazarlar (1) |
![]() Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Özet |
Günümüz dünyasında özellikle hizmet sektörünü derinden etkileyen deneyim ekonomisi kavramı sayesinde standartlaştırılmış hizmet sunumu yerini kişiye özelleştirilmiş sunumlara yani deneyimlere bırakmıştır. Artık destinasyonlar ya da işletmeler hizmetten ziyade deneyim satmanın ne kadar önemli olduğunu tartışmakta ve yeniçağa adapte olmaya çalışmakta... |
Anahtar Kelimeler |
Kitap Adı | Gastronomi Deneyiminde Rotalar ve Festivaller |
Bölüm(ler) | Gastronomi Deneyimleri |
Kitap Türü | Kitap Bölümü |
Kitap Alt Türü | Alanında uluslararası yayınlanan kitap bölümü |
Kitap Niteliği | Diğer uluslararası bilimsel kitap |
Kitap Dili | Türkçe |
Basım Tarihi | 01-2022 |
ISBN | 978-605-133-033-4 |
Basıldığı Ülke | Türkiye |
Basıldığı Şehir |