Yazarlar |
Arş. Gör. Demet GÜNER
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Dr. Öğr. Üyesi Hakkı ÇILGINOĞLU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Kitap Adı | Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomi ye Kapsamlı Bir Bakış |
Bölüm(ler) | Yöresel Mutfakta İnovasyon: Kastamonu Elma Ekşisi ile Glütensiz Lokum Geliştirilmesi |
Kitap Türü | Kitap Bölümü |
Kitap Alt Türü | Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü |
Kitap Niteliği | Diğer uluslararası bilimsel kitap |
Kitap Dili | Türkçe |
Basım Tarihi | 01-2024 |
ISBN | 978-605-254-809-7 |
Basıldığı Ülke | Türkiye |
Basıldığı Şehir | Ankara |