img
Gastronomi Turizmi ve Kültür İlişkisi (Halkbilimi Bağlamında Türkiye’de Yeme-İçme Kültürü)  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Hakkı ÇILGINOĞLU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Oğuz Çam
Kitap Adı Halkbilimi Bağlamında Türkiye’de Yeme-İçme Kültürü
Bölüm(ler) Gastronomi Turizmi ve Kültür İlişkisi
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2021
ISBN 978-625-7316-99-6
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
Atıf Sayıları

Paylaş