img
img
Gastronomi Turizmi ve Kültür İlişkisi (Halkbilimi Bağlamında Türkiye’de Yeme-İçme Kültürü)  
Yazarlar (2)
Dr. Öğr. Üyesi Hakkı ÇILGINOĞLU Dr. Öğr. Üyesi Hakkı ÇILGINOĞLU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Oğuz Çam
Devamını Göster
Kitap Adı Halkbilimi Bağlamında Türkiye’de Yeme-İçme Kültürü
Bölüm(ler) Gastronomi Turizmi ve Kültür İlişkisi
Bölüm Sayfaları 135-166
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayınlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2021
ISBN 978-625-7316-99-6
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
Atıf Sayıları

Paylaş