 
  
  
		| Yazarlar (2) | 
|  Arş. Gör. Dr. Özge ÇAYLAK DÖNMEZ Kastamonu Üniversitesi, Türkiye | 
|  İrem Gül Özdamar | 
| Kitap Adı | Turizm ve Destinasyon Araştırmaları VII | 
| Bölüm(ler) | GASTRONOMİK ÜRÜN ÇEŞİTLENDİRME: AROMA MADDESİ OLARAK MÜRVER ÇİÇEĞİ | 
| Kitap Türü | Kitap Bölümü | 
| Kitap Alt Türü | Alanında uluslararası yayınlanan kitap bölümü | 
| Kitap Niteliği | Diğer uluslararası bilimsel kitap | 
| Kitap Dili | Türkçe | 
| Basım Tarihi | 01-2024 | 
| ISBN | 9786256321267 | 
| Basıldığı Ülke | Türkiye | 
| Basıldığı Şehir |