img
GASTRONOMİK ÜRÜN ÇEŞİTLENDİRME: AROMA MADDESİ OLARAK MÜRVER ÇİÇEĞİ (Turizm ve Destinasyon Araştırmaları VII)  
Yazarlar
Arş. Gör. Özge ÇAYLAK DÖNMEZ
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
İrem Gül Özdamar
Kitap Adı Turizm ve Destinasyon Araştırmaları VII
Bölüm(ler) GASTRONOMİK ÜRÜN ÇEŞİTLENDİRME: AROMA MADDESİ OLARAK MÜRVER ÇİÇEĞİ
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2024
ISBN 9786256321267
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş