| Yazarlar (2) |
Arş. Gör. Dr. Özge ÇAYLAK DÖNMEZ
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
|
|
| Kitap Adı | Turizm ve Destinasyon Araştırmaları VII |
| Bölüm(ler) | GASTRONOMİK ÜRÜN ÇEŞİTLENDİRME: AROMA MADDESİ OLARAK MÜRVER ÇİÇEĞİ |
| Bölüm Sayfaları | 301-312 |
| Kitap Türü | Kitap Bölümü |
| Kitap Alt Türü | Alanında uluslararası yayınlanan kitap bölümü |
| Kitap Niteliği | Diğer uluslararası bilimsel kitap |
| Kitap Dili | Türkçe |
| Basım Tarihi | 01-2024 |
| ISBN | 9786256321267 |
| Basıldığı Ülke | Türkiye |
| Basıldığı Şehir |