img
Perceptions of Gastronomy and Culinary Arts Department Students Towards 3D Foods (Future Tourism Trends Volume 2: Technology Advancement, Trends and Innovations for the Future in Tourism)  
Yazarlar
Arş. Gör. Özge ÇAYLAK DÖNMEZ Arş. Gör. Özge ÇAYLAK DÖNMEZ
Türkiye
Prof. Dr. Burhan SEVİM Prof. Dr. Burhan SEVİM
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Kitap Adı Future Tourism Trends Volume 2: Technology Advancement, Trends and Innovations for the Future in Tourism
Bölüm(ler) Perceptions of Gastronomy and Culinary Arts Department Students Towards 3D Foods
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2024
ISBN 978-1-83753-971-0
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş