Yazarlar |
Neslihan Çetinkaya
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
Dr. Öğr. Üyesi Aykut ŞİMŞEK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Dr. Öğr. Üyesi Salih YILDIZ
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Kitap Adı | Mutfak Mirası ve Yadigar Ürünler |
Bölüm(ler) | Anadolu’nun Mirası Ekmeklerin Dini Açıdan Önemi |
Kitap Türü | Kitap Bölümü |
Kitap Alt Türü | Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü |
Kitap Niteliği | Diğer uluslararası bilimsel kitap |
Kitap Dili | Türkçe |
Basım Tarihi | 01-2019 |
ISBN | 978-605-254-099-2 |
Basıldığı Ülke | Türkiye |
Basıldığı Şehir | Ankara |