| Yazarlar (3) |
|
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
Dr. Öğr. Üyesi Aykut ŞİMŞEK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Dr. Öğr. Üyesi Salih YILDIZ
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
| Kitap Adı | Mutfak Mirası ve Yadigar Ürünler |
| Bölüm(ler) | Anadolu’nun Mirası Ekmeklerin Dini Açıdan Önemi |
| Kitap Türü | Kitap Bölümü |
| Kitap Alt Türü | Alanında uluslararası yayınlanan kitap bölümü |
| Kitap Niteliği | Diğer uluslararası bilimsel kitap |
| Kitap Dili | Türkçe |
| Basım Tarihi | 01-2019 |
| ISBN | 978-605-254-099-2 |
| Basıldığı Ülke | Türkiye |
| Basıldığı Şehir | Ankara |