img
Gastronomi Okullarında Ekmek Üretimi: Tedarik Zinciri Yönetimi Üzerine Bir Araştırma   
Yazarlar
Faruk Ünal
Dr. Öğr. Üyesi Serkan ÇALIŞKAN Dr. Öğr. Üyesi Serkan ÇALIŞKAN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Academic Tourism Studies
Dergi ISSN 2557-699X
Dergi Tarandığı Indeksler ASOS
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 11-2024
Cilt No 5
Sayfalar 1 / 16
Doi Numarası 10.29228/jatos.76649
Makale Linki http://dx.doi.org/10.29228/jatos.76649
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Gastronomi Okullarında Ekmek Üretimi: Tedarik Zinciri Yönetimi Üzerine Bir Araştırma

Paylaş