img
Yerel Mutfakların Öneminin “Akıllı” Bir Biçimde Değerlendirilmesi  
Yazarlar
Dorukan Boyacı
İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu, Türkiye
Arş. Gör. Ahmet Tuğrul KARAMUSTAFA Arş. Gör. Ahmet Tuğrul KARAMUSTAFA
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Arş. Gör. Yağız Batuhan ERASLAN Arş. Gör. Yağız Batuhan ERASLAN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı VIII. International Gastronomy Tourism Studies Congress 2024
Kongre Tarihi 17-10-2024 / 20-10-2024
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Aydın
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş