img
Determining the Amount of Iodine in Edible Salts Obtained from Markets and District Bazaars in İstanbul  
Yazarlar
Mehmet Gültekin Bilgin
Türkiye
Doç. Dr. Ayşe GÜNEŞ BAYIR Doç. Dr. Ayşe GÜNEŞ BAYIR
Bezm-İ Âlem Vakıf Üniversitesi, Türkiye
Bilge Özkan
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü ESCI dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Bezmiâlem Science
Dergi ISSN 2148-2373
Dergi Tarandığı Indeksler ESCI
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 08-2022
Cilt No 10
Sayı 4
Sayfalar 488 / 492
Makale Linki https://cms.bezmialemscience.org/Uploads/Article_52695/BezmialemScience-10-488-En.pdf
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş