img
The Effect of Cinnamon on Microbiological, Chemical andSensory Analyses of Probiotic Yogurt  
Yazarlar
Doç. Dr. Ayşe GÜNEŞ BAYIR Doç. Dr. Ayşe GÜNEŞ BAYIR
Bezm-İ Âlem Vakıf Üniversitesi, Türkiye
Mehmet Gültekin Bilgin
Bezm-İ Âlem Vakıf Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü ESCI dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Bezmialem Science
Dergi ISSN 2148-2373
Dergi Tarandığı Indeksler ESCI, EBSCO
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 10-2019
Cilt No 7
Sayı 4
Sayfalar 311 / 316
Doi Numarası 10.14235/bas.galenos.2018.2628
Makale Linki http://cms.galenos.com.tr/Uploads/Article_30624/BezmialemScience-7-311.pdf
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
The Effect of Cinnamon on Microbiological, Chemical andSensory Analyses of Probiotic Yogurt

Paylaş