img
Preparation and evaluation of novel functional fermented dairy products containing propolis and cinnamon  
Yazarlar
Doç. Dr. Ayşe GÜNEŞ BAYIR Doç. Dr. Ayşe GÜNEŞ BAYIR
Bezm-İ Âlem Vakıf Üniversitesi, Türkiye
Mehmet Gültekin Bilgin
Türkiye
Duygu Güçlü
Türkiye
Sultan Poğda
Agnes Dadak
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Food Science and Technology
Dergi ISSN 0022-1155
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q4
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 06-2022
Cilt No 59
Sayfalar 2392 / 2401
Doi Numarası 10.1007/s13197-021-05255-6
Makale Linki https://link.springer.com/content/pdf/10.1007/s13197-021-05255-6.pdf