Yazarlar |
Doç. Dr. Ayşe GÜNEŞ BAYIR
Bezm-İ Âlem Vakıf Üniversitesi, Türkiye |
Mehmet Gültekin Bilgin
Türkiye |
Duygu Güçlü
Türkiye |
Sultan Poğda
|
Agnes Dadak
|
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | Journal of Food Science and Technology |
Dergi ISSN | 0022-1155 |
Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
Dergi Grubu | Q4 |
Makale Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 06-2022 |
Cilt No | 59 |
Sayfalar | 2392 / 2401 |
Doi Numarası | 10.1007/s13197-021-05255-6 |
Makale Linki | https://link.springer.com/content/pdf/10.1007/s13197-021-05255-6.pdf |