img
Microbiological, chemical and sensory analyzes of produced probiotic yoghurts added clove and propolis  
Yazarlar
Doç. Dr. Ayşe GÜNEŞ BAYIR Doç. Dr. Ayşe GÜNEŞ BAYIR
Bezm-İ Âlem Vakıf Üniversitesi, Türkiye
Mehmet Gültekin Bilgin
Türkiye
Sümeyra Şeyma Kutlu
Dilber Demirci
Fatmanur Elaldı
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı ICONTECH JOURNAL OF INNOVATIVE SURVEYS, ENGINEERING & TECHNOLOGY
Dergi ISSN 2717-7270
Dergi Tarandığı Indeksler CrossRef, Index Copernicus, ESJI
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 09-2020
Cilt No 4
Sayı 2
Sayfalar 1 / 14
Doi Numarası 10.46291/icontechvol4iss2pp1-14
Makale Linki http://icontechjournal.com/index.php/iij/article/view/60/19