img
Some Physıcochemıcal And Sensory Propertıes Of Cup Cakes Incorporated In Drıed Elderberry Pomace And Elderflower  
Yazarlar
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Aslıhan Özaslan
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı ICONFOOD 2024, 3RD INTERNATIONAL FOOD RESEARCH CONGRESS
Kongre Tarihi 16-10-2024 /
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Sivas
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş