img
Determination of Antibacterial and Antioxidant Properties of Naturally Fermented Orange (Citrus sinensis) Peel Vinegar    
Yazarlar (2)
Dr. Öğr. Üyesi Ruhşen AYDIN KARAAĞAÇ Dr. Öğr. Üyesi Ruhşen AYDIN KARAAĞAÇ
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Mervenur Gün
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli ulusal dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Kastamonu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
Dergi ISSN 2980 – 0005
Dergi Tarandığı Indeksler OJOP, ASOS İNDEKS, Türkiye Atıf Dizini
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 12-2024
Cilt No 3
Sayı 3
Sayfalar 1 / 11
Doi Numarası 10.59778/sbfdergisi.1593743
Makale Linki https://doi.org/10.59778/sbfdergisi.1593743
Talent Yazılım
UNIS: Akademik Veri Yönetim Sistemi
Talentsoft Yazılım