Yazarlar |
Arş. Gör. Mustafa ÖÇAL
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Dr. Öğr. Üyesi Selda DURAN YELKEN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Prof. Dr. Yasemin ÇELİK ALTUNOĞLU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Prof. Dr. Mehmet Cengiz BALOĞLU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Sanam Iram Soomro
|
Gökhan Zengin
Türkiye |
Simone Angeloni
|
Ahmed Morsi Mustafa
|
Giovanni Caprioli
|
Mehmet Yavuz Paksoy
Türkiye |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | FOOD BIOSCIENCE |
Dergi ISSN | 2212-4292 |
Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
Dergi Grubu | Q1 |
Makale Dili | Türkçe |
Basım Tarihi | 01-2024 |
Cilt No | 62 |
Sayfalar | 13 / |
Doi Numarası | 10.1016/j.fbio.2024.105195 |
Makale Linki | https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2212429224016250 |