img
img
Kültürel Miras Unsuru Olarak Peynirin Gastronomi Turizmine Etkisi: Artvin Peynirleri Örneği  
Yazarlar (2)
Ülkü Çılgınoğlu
Prof. Dr. Kutay OKTAY Prof. Dr. Kutay OKTAY
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı 24. Ulusal Turizm Kongresi
Kongre Tarihi 19-09-2024 /
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Kastamonu
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş