| Yazarlar (3) |
|
İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu, Türkiye |
Arş. Gör. Ahmet Tuğrul KARAMUSTAFA
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Arş. Gör. Yağız Batuhan ERASLAN
Türkiye |
| Kitap Adı | Gastronomi Turizmi Araştırmaları 1 |
| Bölüm(ler) | Yerel Mutfakların Öneminin “AKILLI” Bir Biçimde Değerlendirilmesi |
| Kitap Türü | Kitap Bölümü |
| Kitap Alt Türü | Alanında uluslararası yayınlanan kitap bölümü |
| Kitap Niteliği | Diğer uluslararası bilimsel kitap |
| Kitap Dili | Türkçe |
| Basım Tarihi | 01-2024 |
| ISBN | 978-625-5532-22-0 |
| Basıldığı Ülke | Türkiye |
| Basıldığı Şehir |