img
img
Yerel Mutfakların Öneminin “AKILLI” Bir Biçimde Değerlendirilmesi (Gastronomi Turizmi Araştırmaları 1)  
Yazarlar (3)
Dorukan Boyacı
İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu, Türkiye
Arş. Gör. Ahmet Tuğrul KARAMUSTAFA Arş. Gör. Ahmet Tuğrul KARAMUSTAFA
Türkiye
Arş. Gör. Yağız Batuhan ERASLAN Arş. Gör. Yağız Batuhan ERASLAN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Kitap Adı Gastronomi Turizmi Araştırmaları 1
Bölüm(ler) Yerel Mutfakların Öneminin “AKILLI” Bir Biçimde Değerlendirilmesi
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında ulusal yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Alanında tanınmış ulusal bir yayınevince basılan bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2024
ISBN 978-625-5532-22-0
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş