img
img
“MELCEÜ’T-TABBAHİN” Adlı Kitabın Aromatik Otlar Açısından Değerlendirilmesi (Gastronomi Turizmi Araştırmaları 1)  
Yazarlar (2)
Dorukan Boyacı
Türkiye
Arş. Gör. Ahmet Tuğrul KARAMUSTAFA Arş. Gör. Ahmet Tuğrul KARAMUSTAFA
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Kitap Adı Gastronomi Turizmi Araştırmaları 1
Bölüm(ler) “MELCEÜ’T-TABBAHİN” Adlı Kitabın Aromatik Otlar Açısından Değerlendirilmesi
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında ulusal yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Alanında tanınmış ulusal bir yayınevince basılan bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2024
ISBN 978-625-5532-22-0
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş