img
Taste and Flavor Perception (Contemporary Studies and Theories in Gastronomy and Food Science)   
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Elif Zeynep ÖZER Dr. Öğr. Üyesi Elif Zeynep ÖZER
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Öğr. Gör. Alper ÇEVİK Öğr. Gör. Alper ÇEVİK
Türkiye
Kitap Adı Contemporary Studies and Theories in Gastronomy and Food Science
Bölüm(ler) Taste and Flavor Perception
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Scopus indeksinde taranan bilimsel kitap
Kitap Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2024
ISBN 978-3-631-92204-0
Basıldığı Ülke Almanya
Basıldığı Şehir Berlin
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş