img
Determining Some Chemical and Microbiological Changes in the Ripening Process of Kashar Cheese  
Yazarlar
Sevda Uçar
Türkiye
Mustafa Atasever
Türkiye
Prof. Dr. Özgür KAYNAR Prof. Dr. Özgür KAYNAR
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Uluslararası alan indekslerindeki dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
Dergi ISSN 2148-127x
Dergi Tarandığı Indeksler SciLit
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 10-2024
Cilt No 12
Doi Numarası 10.24925/turjaf.v12i10.1630-1634.6657
Makale Linki https://doi.org/10.24925/turjaf.v12i10.1630-1634.6657
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Determining Some Chemical and Microbiological Changes in the Ripening Process of Kashar Cheese

Paylaş