img
img
The Effect of Green Kitchen Practices on Restaurant Choice Intentions  
Yazarlar (3)
Prof. Dr. Burhan SEVİM Prof. Dr. Burhan SEVİM
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Serkan ÇALIŞKAN Dr. Öğr. Üyesi Serkan ÇALIŞKAN
Türkiye
Filiz Okur
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SCOPUS dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Romaya Researches on Multidisiplinary Approaches
Dergi ISSN 2791-9099
Dergi Tarandığı Indeksler Scopus
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 10-2024
Cilt No 4
Sayı 2
Sayfalar 143 / 152
Makale Linki https://www.romayajournal.com/Upload/DergiDosya/122350071569763118-056f-40fd-a370-961ccd506afb.pdf
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş