img
img
A comprehensive assessment of the antioxidant capacity and sensory properties of wheat-based cereal breads produced in different formulations   
Yazarlar (3)
Nesibe Arslan Burnaz
Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Cemalettin Baltacı
Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale
Dergi Adı Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Dergi ISSN 2587-1358
Dergi Tarandığı Indeksler TR DİZİN
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 03-2025
Cilt No 29
Sayı 1
Sayfalar 105 / 117
Doi Numarası 10.29050/harranziraat.1399957
Makale Linki https://doi.org/10.29050/harranziraat.1399957