img
img
Historical, Technological, Biochemical, and Microbiological Aspects of Pastirma, an Ethnic Meat Product from Asia to Anatolia: A Narrative Literature Review    
Yazarlar (1)
Dr. Öğr. Üyesi Alper GÜNGÖREN Dr. Öğr. Üyesi Alper GÜNGÖREN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Sustainability
Dergi ISSN 2071-1050 Wos Dergi Scopus Dergi
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q1
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 03-2025
Cilt No 17
Sayı 7
Doi Numarası 10.3390/su17072801
Makale Linki https://doi.org/10.3390/su17072801