img
img
Change of Total Phenolic Substance, Total Flavonoid Substance, Ergothioneine Concentration, Antioxidant and Antibacterial Properties in Edible Mushrooms Under The Influence of UV-B Radiation  
Yazarlar (5)
Doç. Dr. Temel Kan BAKIR Doç. Dr. Temel Kan BAKIR
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Ömer Ertürk
Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Mertcan KARADENİZ Dr. Öğr. Üyesi Mertcan KARADENİZ
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Sabri ÜNAL Prof. Dr. Sabri ÜNAL
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Rıfat Sami Sancı
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü ESCI dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi
Dergi ISSN 1303-2399
Dergi Tarandığı Indeksler ESCI
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 03-2025
Cilt No 25
Sayı 1
Sayfalar 53 / 68
Doi Numarası 10.17475/kastorman.1660553
Makale Linki https://doi.org/10.17475/kastorman.1660553