img
img
The effect of ginger use in chicken meatball production on lipid oxidation, sensory properties and other quality criteria  
Yazarlar (1)
Dr. Öğr. Üyesi Fatma Yağmur HAZAR SUNCAK Dr. Öğr. Üyesi Fatma Yağmur HAZAR SUNCAK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı European Food Science and Engineering
Dergi ISSN 2717-9869
Dergi Tarandığı Indeksler Academic index, Citefactor, Google scholar, infobase index, road, scilit, index copernicus, harward library, akademic resource index, esji, drji, asos index, world cat, base v.d.
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2025
Cilt No 6
Sayı 1
Sayfalar 1 / 6
Doi Numarası 10.55147/efse.1628240
Makale Linki https://dergipark.org.tr/en/pub/efse