img
img
Effects of using quinoa flour in meatballs produced from turkey meat on mineral substances, cooking and sensory properties  
Yazarlar (2)
Ward Aldabak
Dr. Öğr. Üyesi Fatma Yağmur HAZAR SUNCAK Dr. Öğr. Üyesi Fatma Yağmur HAZAR SUNCAK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Biometry Studies
Dergi ISSN 2791-7169
Dergi Tarandığı Indeksler Europub, Citefactor, Google scholar, root indexing, road, scilit, index copernicus, crossref
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 04-2025
Cilt No 5
Sayı 1
Sayfalar 1 / 6
Doi Numarası 10.61326/jofbs.v5i1.01
Makale Linki https://prensipjournals.com/ojs/index.php/jofbs/article/view/341