img
img
Gelenekselden Moderne: Salep İle Fonksiyonel Bir İçecek Geliştirme Süreci  
Yazarlar (3)
Doç. Dr. Alev SÖKMEN Doç. Dr. Alev SÖKMEN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Arş. Gör. Yağız Batuhan ERASLAN Arş. Gör. Yağız Batuhan ERASLAN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Arş. Gör. Ahmet Tuğrul KARAMUSTAFA Arş. Gör. Ahmet Tuğrul KARAMUSTAFA
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı Kapadokya Gastronomi, Gıda ve Turizm Araştırmaları Kongresi
Kongre Tarihi 24-04-2025 / 25-04-2025
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Nevşehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş