img
img
Effects of using orange fiber on textural properties and quality parameters in meatball production  
Yazarlar (2)
Dr. Öğr. Üyesi Fatma Yağmur HAZAR SUNCAK Dr. Öğr. Üyesi Fatma Yağmur HAZAR SUNCAK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Merve Çelik
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı 3rd International Natural Science, Engineering and Materials Technology Conference
Kongre Tarihi 21-09-2023 / 23-09-2023
Basıldığı Ülke Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Basıldığı Şehir Gazi Mağusa
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş