img
img
Covid-19 Sürecinde Yiyecek-İçecek İşletmelerine Gitme Niyetinde Kaygı Bozukluğunun Rolü (Turizm Alanında Uluslararası Araştırmalar III)  
Yazarlar (2)
Burcu Şevkli
Doç. Dr. Çetin AKKUŞ Doç. Dr. Çetin AKKUŞ
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Kitap Adı Turizm Alanında Uluslararası Araştırmalar III
Bölüm(ler) Covid-19 Sürecinde Yiyecek-İçecek İşletmelerine Gitme Niyetinde Kaygı Bozukluğunun Rolü
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2025
ISBN 978-625-385-132-3
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş