img
img
Change of Total Phenolic Substance, Total Flavonoid Substance, Ergothioneine Concentration, Antioxidant and Antibacterial Properties in Edible Mushrooms Under The Influence of UV-B Radiation   
Yazarlar (5)
Doç. Dr. Temel Kan BAKIR Doç. Dr. Temel Kan BAKIR
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Omer Erturk
Dr. Öğr. Üyesi Mertcan KARADENİZ Dr. Öğr. Üyesi Mertcan KARADENİZ
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Sabri Unal
Rifat Sami Sanci
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü ESCI dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı KASTAMONU UNIVERSITY JOURNAL OF FORESTRY FACULTY
Dergi ISSN 1303-2399
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2025
Cilt No 25
Sayı 1
Sayfalar 53 / 68
Doi Numarası 10.17475/kastorman.1660553