img
img
BÖLGESEL KALKINMA ODAKLI GASTRONOMİK ÜRÜN ÇEŞİTLENDİRME VE YENİLİKÇİ BİR UYGULAMA: ŞEKER PANCARI  
Yazarlar (3)
Öğr. Gör. Hikmet HABERAL Öğr. Gör. Hikmet HABERAL
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Alev SÖKMEN Doç. Dr. Alev SÖKMEN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Yener Oğan
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı 2. lisansüstü Öğrencileri Gasronomi kongresi
Kongre Tarihi 18-04-2025 /
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir Ankara
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş