img
img
GLUTENSİZ GIDALARDA KULLANILAN DOĞAL VE YAPAY KATKI MADDELERİ (Glutensiz Gıda Mühendisliği)  
Yazarlar (1)
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Kitap Adı Glutensiz Gıda Mühendisliği
Bölüm(ler) GLUTENSİZ GIDALARDA KULLANILAN DOĞAL VE YAPAY KATKI MADDELERİ
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2025
ISBN 978-625-386-124-7
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Ankara
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş