Yazarlar (1) |
![]() Kastamonu Üniversitesi |
Özet |
Başta bal olmak üzere propolis, polen, arı sütü, arı ekmeği gibi arı ürünleri, mikro düzeyde kırsal kalkınmanın, makro düzeyde ülke ekonomisinin anahtar ürünleri arasında yer almaktadır. Besinsel ve fonksiyonel nitelikleri ile kıymetli arı ürünlerinde, diğer gıdalarımızda da kabul görmüş “kalite kontrol edilmez üretilir” ilkesiyle yola çıkıldığında... |
Anahtar Kelimeler |
Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
Bildiri Alt Türü | Tam Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum) |
Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum |
Bildiri Dili | İngilizce |
Kongre Adı | KASTAMONU ARICILIK VE ARI ÜRÜNLERİ ÇALIŞTAYIAt: Kastamonu University |
Kongre Tarihi | 01-11-2021 / 01-11-2021 |
Basıldığı Ülke | Türkiye |
Basıldığı Şehir |