img
img
Kovandan Sofraya Arı Ürünleri: Kalite, Mevzuat, Markalaşma  
Yazarlar (1)
Müge Hendek Ertop
Kastamonu Üniversitesi
Devamını Göster
Özet
Başta bal olmak üzere propolis, polen, arı sütü, arı ekmeği gibi arı ürünleri, mikro düzeyde kırsal kalkınmanın, makro düzeyde ülke ekonomisinin anahtar ürünleri arasında yer almaktadır. Besinsel ve fonksiyonel nitelikleri ile kıymetli arı ürünlerinde, diğer gıdalarımızda da kabul görmüş “kalite kontrol edilmez üretilir” ilkesiyle yola çıkıldığında...
Anahtar Kelimeler
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı KASTAMONU ARICILIK VE ARI ÜRÜNLERİ ÇALIŞTAYIAt: Kastamonu University
Kongre Tarihi 01-11-2021 / 01-11-2021
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş