 
		| Yazarlar (2) | 
|  Müge Hendek Ertop Kastamonu Üniversitesi, Türkiye | 
|  Rabia Atasoy Kastamonu Üniversitesi, Türkiye | 
| Özet | 
| Antik çağlardan günümüze farklı alanlarda kullanılan bal, insanoğlunun en eski temel gıda maddelerinden biridir. Kestane balı hem daha kaliteli hem de diğer çiçek balı çeşitlerinden daha lezzetlidir. C ve B vitaminleri açısından zengin olan kestane balı kasları güçlendirir, kan dolaşımını düzenler, mide ve karaciğer yorgunluğunu giderir, bağışıklık... | 
| Anahtar Kelimeler | 
| Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri | 
| Bildiri Alt Türü | Tam Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum) | 
| Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum | 
| Bildiri Dili | İngilizce | 
| Kongre Adı | II. INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MULTIDISCIPLINARY ACADEMICS STUDIESAt: İSTANBUL | 
| Kongre Tarihi | 01-11-2018 / 01-11-2018 | 
| Basıldığı Ülke | Türkiye | 
| Basıldığı Şehir |