img
img
KASTAMONU KESTANE BALININ BAZI FİZİKOKİMYASAL, BESİNSEL, REOLOJİK NİTELİKLERİNİN İNCELENMESİ ( Investigation of Some Physicochemical, Nutritional and Rheological Properties of Kastamonu Chestnut Honey )  
Yazarlar (2)
Müge Hendek Ertop
Kastamonu Üniversitesi
Rabia Atasoy
Kastamonu Üniversitesi
Devamını Göster
Özet
Antik çağlardan günümüze farklı alanlarda kullanılan bal, insanoğlunun
en eski temel gıda maddelerinden biridir. Kestane balı hem daha kaliteli hem de diğer
çiçek balı çeşitlerinden daha lezzetlidir. C ve B vitaminleri açısından zengin olan
kestane balı kasları güçlendirir, kan dolaşımını düzenler, mide ve karaciğer yorgunluğunu
giderir, bağışıklık...
Anahtar Kelimeler
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı II. INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MULTIDISCIPLINARY ACADEMICS STUDIESAt: İSTANBUL
Kongre Tarihi 01-11-2018 / 01-11-2018
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş