Yazarlar (2) |
![]() Kastamonu Üniversitesi |
![]() Kastamonu Üniversitesi |
Özet |
Antik çağlardan günümüze farklı alanlarda kullanılan bal, insanoğlunun en eski temel gıda maddelerinden biridir. Kestane balı hem daha kaliteli hem de diğer çiçek balı çeşitlerinden daha lezzetlidir. C ve B vitaminleri açısından zengin olan kestane balı kasları güçlendirir, kan dolaşımını düzenler, mide ve karaciğer yorgunluğunu giderir, bağışıklık... |
Anahtar Kelimeler |
Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
Bildiri Alt Türü | Tam Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum) |
Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum |
Bildiri Dili | İngilizce |
Kongre Adı | II. INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MULTIDISCIPLINARY ACADEMICS STUDIESAt: İSTANBUL |
Kongre Tarihi | 01-11-2018 / 01-11-2018 |
Basıldığı Ülke | Türkiye |
Basıldığı Şehir |