| Yazarlar (2) |
|
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
|
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
| Özet |
| Antik çağlardan günümüze farklı alanlarda kullanılan bal, insanoğlunun en eski temel gıda maddelerinden biridir. Kestane balı hem daha kaliteli hem de diğer çiçek balı çeşitlerinden daha lezzetlidir. C ve B vitaminleri açısından zengin olan kestane balı kasları güçlendirir, kan dolaşımını düzenler, mide ve karaciğer yorgunluğunu giderir, bağışıklık... |
| Anahtar Kelimeler |
| Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
| Bildiri Alt Türü | Tam Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum) |
| Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum |
| Bildiri Dili | İngilizce |
| Kongre Adı | II. INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MULTIDISCIPLINARY ACADEMICS STUDIESAt: İSTANBUL |
| Kongre Tarihi | 01-11-2018 / 01-11-2018 |
| Basıldığı Ülke | Türkiye |
| Basıldığı Şehir |