img
img
KASTAMONU KESTANE BALININ BAZI FİZİKOKİMYASAL, BESİNSEL, REOLOJİK NİTELİKLERİNİN İNCELENMESİ ( Investigation of Some Physicochemical, Nutritional and Rheological Properties of Kastamonu Chestnut Honey )  
Yazarlar (2)
Müge Hendek Ertop
Kastamonu Üniversitesi
Rabia Atasoy
Kastamonu Üniversitesi
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı II. INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MULTIDISCIPLINARY ACADEMICS STUDIESAt: İSTANBUL
Kongre Tarihi 01-11-2018 / 01-11-2018
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
Atıf Sayıları

Paylaş