img
img
Geleneksel Peynirlerin Üretim Sürecinin İncelenmesi: Aho Peyniri Örneği   
Yazarlar (2)
Dr. Öğr. Üyesi Aykut ŞİMŞEK Dr. Öğr. Üyesi Aykut ŞİMŞEK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Muhammet Öztürk
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli ulusal dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Gastro-Dünya Dergisi
Dergi ISSN 2980-3950
Dergi Tarandığı Indeksler EBSCO
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 12-2022
Cilt No 1
Sayı 1
Makale Linki https://dergipark.org.tr/tr/pub/gastroworld
Atıf Sayıları
Google Scholar 4

Paylaş