img
img
Bölgesel Kalkınma Odaklı Gastronomik Ürün Çeşitlendirme ve Yenilikçi Bir Uygulama : Şeker Pancarı  
Yazarlar (3)
Doç. Dr. Alev SÖKMEN Doç. Dr. Alev SÖKMEN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Yener Oğan
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Öğr. Gör. Hikmet HABERAL Öğr. Gör. Hikmet HABERAL
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı II. Lisansüstü Öğrencileri Gastronomi Sempozyumu
Kongre Tarihi 18-04-2025 / 18-04-2025
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Ankara
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş