img
img
Geleneksel Adana Mutfağının İncelenmesi: Şırdan, Mumbar ve Şalgam Örneği (Turizm ve Destinasyon Araştırmaları X)  
Yazarlar (2)
Dr. Öğr. Üyesi Aykut ŞİMŞEK Dr. Öğr. Üyesi Aykut ŞİMŞEK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Bıçkın Temel
Devamını Göster
Kitap Adı Turizm ve Destinasyon Araştırmaları X
Bölüm(ler) Geleneksel Adana Mutfağının İncelenmesi: Şırdan, Mumbar ve Şalgam Örneği
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2025
ISBN 978-625-5850-13-3
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Çanakkale
Atıf Sayıları

Paylaş