img
img
Sucuk: Beslenme ve Sağlık (Gıda, Beslenme ve Gastronomi Yaklaşımıyla Geleneksel Fermente Gıdalar)  
Yazarlar (1)
Dr. Öğr. Üyesi Kevser KARLI Dr. Öğr. Üyesi Kevser KARLI
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Kitap Adı Gıda, Beslenme ve Gastronomi Yaklaşımıyla Geleneksel Fermente Gıdalar
Bölüm(ler) Sucuk: Beslenme ve Sağlık
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayımlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2025
ISBN 978-625-386-254-1
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Ankara
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş